Care sunt efectele semințelor și nucilor asupra diverticulozei?

Care sunt efectele semințelor și nucilor asupra diverticulozei?

Insuficiența cardiacă de la sine este o afecțiune cronică și progresivă, dar complicația suplimentară a funcției renale reduse poate agrava semnificativ starea unui pacient. ” Atunci când suferă de insuficiență cardiacă, corpul poate compensa starea slăbită a inimii în mai multe moduri. Acestea pot include îngustarea vaselor de sânge pentru a menține tensiunea arterială în sus și a devia fluxul de sânge departe de organe precum rinichii pentru a furniza organe mai critice, cum ar fi creierul. Sindromul cardiorenal cuprinde un spectru de tulburări care implică atât inima, cât și rinichii în care disfuncția acută sau cronică într -un organ poate induce disfuncție acută sau cronică în celălalt organ. „Insuficiența cardiacă este o cauză principală a morbidității, spitalizării și mortalității la adulții în vârstă”, a declarat Cristina Tita, M.D., o insuficiență cardiacă avansată și cardiolog de transplant și investigator co-principal al procesului la Henry Ford. „Sindromul cardiorenal este asociat cu de două ori mortalitatea insuficienței cardiace fără disfuncție renală, precum și cu o durată crescută de ședere și rate de rehospitalizare.” Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), insuficiența cardiacă afectează aproximativ 6,2 milioane de americani. În 2018, insuficiența cardiacă a fost menționată pe 379.800 de certificate de deces, ceea ce reprezintă 13,4% din numărul total de certificate de deces din SUA în acel an. Anumite afecțiuni medicale pot crește riscul unei persoane pentru insuficiență cardiacă, inclusiv boala coronariană, diabetul, hipertensiunea arterială, obezitatea, bolile cardiace valvulare și alte afecțiuni legate de boli de inimă. Riscul de insuficiență cardiacă poate fi crescut și prin comportamente nesănătoase și factori de stil de viață, cum ar fi fumatul; consumul regulat de alimente bogate în grăsimi, colesterol și sodiu; Nu obține suficientă activitate fizică; și aportul excesiv de alcool. Pentru a afla mai multe despre tratamentul cu insuficiență cardiacă la Henry Ford, vizitați Henryford.com/services/advanced-heart-ailure. Contact media: Jeff Adkins / 586-307-2027 / [e-mail protejat]

###

Despre Henry Ford Health System:

Fondat în 1915 de Henry Ford însuși, Sistemul de sănătate Henry Ford este un sistem de sănătate integrat non-profit, angajat să îmbunătățească viața oamenilor prin excelență în știința și arta sănătății și vindecării. Sistemul de sănătate Henry Ford include Henry Ford Medical Group, cu peste 1.900 de medici și cercetători practicând în peste 50 de specialități în locații din sud -estul și centrul Michigan. Spitalele de îngrijire acută includ Spitalul Henry Ford din Detroit, MI și Henry Ford Allegiance Health în Jackson, MI – ambele spitale Magnet®; Spitalul Henry Ford Macomb; Spitalul Henry Ford West Bloomfield; și Henry Ford Wyandotte Hospital.

Cel mai mare dintre acestea este Spitalul Henry Ford din Detroit, o cercetare de îngrijire cuaternară și predarea spitalului și centrul de traumatism de nivel 1 recunoscut pentru excelență clinică în cardiologie, chirurgie cardiovasculară, neurologie, neurochirurgie, și transplanturi multi-organe. Sistemul de sănătate oferă, de asemenea, îngrijiri cuprinzătoare, cea mai bună clasă pentru cancer la Brigitte Harris Cancer Pavilion, și ortopedie și medicină sportivă la William Clay Ford Center for Athletic Medicine-atât în ​​Detroit.

ca unul Dintre cele mai importante centre medicale academice ale națiunii, sistemul de sănătate Henry Ford antrenează anual peste 3.000 de studenți de medicină, rezidenți și semenii în peste 50 de programe acreditate și a instruit aproape 40% din medicii statului. Dedicarea noastră pentru educație și cercetare este susținută de aproape 100 de milioane de dolari în subvenții anuale de la Institutele Naționale de Sănătate și alte fundații publice și private.

Planul nostru de sănătate non-profit, Planul Alianței pentru Sănătate (HAP) Oferă acoperire de sănătate pentru mai mult de 540.000 de persoane.

Henry Ford Health System angajează peste 33.000 de persoane, inclusiv peste 1.600 de medici, peste 6.600 de asistenți medicali și 5.000 de profesioniști din domeniul sănătății aliați.

Cerere O programare la mână sau la încheietura mâinii

Utilizați formularul de mai jos și un membru al echipei noastre vă va contacta în următoarea zi lucrătoare. Programările virtuale sunt disponibile pentru pacienți noi și care se întorc. Dacă doriți să apelați, asistentele noastre sunt disponibile luni până vineri, între 8 și 21:00. și se poate ajunge la:

 • Pacienți din Detroit sau sud-est Michigan: (313) 916-3661
 • Pacienți Jackson sau South Central Michigan: (517) 684-3744
 • * Asteriscul indică câmpul necesar.

  Prenume * Nume * Data * Data de la naștere Introduceți mm/dd/yyyy format * E-mail * Număr de telefon * Adresa * oraș * Stat * Cod zip * Spuneți-ne cum vă putem ajuta * Autentificare HC4__inquiry__c.HC4__Type__c HC4__inquiry__c.Recordtypeid HC4__inquiry__c.HC4__Status__c Hc4__inquiry__c.hc4__c__c__c__c__c. Pacient.hc4__mostrecentleadsource__c cerereConnect.FORM

  Servicii de asistență pentru cancer ovarian

  Resurse pentru a vă ajuta să rămâneți informați și pozitivi în timpul tratamentului și recuperării cancerului feminin – și nu numai.

  una dintre cele mai multe dintre cele mai multe Resursele importante pentru femei în timpul tratamentului cancerului nu este medicament. Este bine informat și înconjurat de oameni susținători care înțeleg prin ce treceți.

  există o mulțime de grupuri de sprijin pentru cancer feminin și resurse educaționale la Henry Ford-și în comunitatea noastră.

  Resurse de educație

  După diagnosticul dvs. de cancer, este important să aflați cât mai mult despre starea dvs. specifică și despre tratamentele disponibile.

  În continuare, luați un moment pentru a învăța Ce să vă așteptați înainte, în timpul și după programările dvs. de tratament. În această perioadă copleșitoare a vieții tale, poate fi îmbucurător să știi că mai există multe lucruri pe care le poți pregăti și controla.

  Pacienții ne spun, de asemenea, că este util să cunoaștem echipa de cancer a femeilor noastre. Punerea unei fețe cu numele furnizorului de îngrijiri poate fi liniștitor atunci când vă pregătiți să începeți tratamentul.

  Resurse de asistență

  Oferim multe grupuri de asistență diferite pentru pacienții cu cancer, supraviețuitori și Îngrijitori prin Centrul Henry Ford pentru Chirurgie pentru Cancer.

  diverticuloză

  Îngrijirea completă pentru boli diverticulare.

  diverticuloza este o afecțiune care implică prezența zonelor slăbite în Pereții colonului (intestinul gros) care formează pungi cunoscute sub numele de Diverticula.

  Folosim o abordare bazată pe echipă pentru gestionarea complicațiilor care pot rezulta din această condiție. Echipa noastră are o experiență vastă în tratarea complicațiilor diverticulozei.

  factori de risc pentru diverticuloză

  diverticuloza este o afecțiune comună. Aproximativ 60% dintre oameni se vor dezvolta diverticula până la 60 de ani. Cu toate acestea, există factori care vă pot crește riscul de diverticuloză, inclusiv:

 • Mâncarea Prea multă carne roșie
 • Lipsa activității fizice
 • Nu mâncați suficientă fibră
 • Obezitate
 • Fumatul
 • diverticuloză Simptome

  Este posibil să nu observați simptome dacă aveți diverticuloză. Când apar simptome, acestea indică de obicei o complicație:

  • Durere de burtă
  • Bloation
  • Constipație
  • Diaree

  complicații de diverticuloză

  Când diverticula devine inflamată sau infectată, aceasta este o afecțiune mai gravă numită diverticulită. Diverticula poate sângera, de asemenea. Medicul dumneavoastră poate gestiona și trata aceste afecțiuni cu o monitorizare atentă din partea echipei dvs. de îngrijire.

  Cu toate acestea, este posibil să dezvolți infecții severe sau sângerare ca urmare a diverticulozei. Discutați cu medicul dumneavoastră sau mergeți la camera de urgență dacă aveți diverticuloză și oricare dintre aceste simptome:

  • Sânge în scaun
  • Febră
  • Severă Durere de burtă

  Cum diagnosticăm diverticulita

  Medicii noștri folosesc un proces de evaluare și evaluare minuțioasă pentru a diagnostica diverticulita și eventualele complicații potențiale. Unele dintre testele de diagnostic pe care le utilizăm includ:

  • Teste de sânge: Acestea ne permit să căutăm semne de infecție și cât de mult sânge ați pierdut.
  • Tomografie computerizată (CT) Scanare: Acest studiu imagistic ne permite să vedem întregul abdomen (burtă) și să determinăm dacă aveți complicații din diverticuloza dvs., cum ar fi inflamația, perforația (o gaură în căptușeala colonului) sau abces (o colecție infectată de lichid).

  Aflați mai multe despre procedurile noastre de diagnostic.

  Opțiuni de gestionare a diverticulozei

  tu și medicul dumneavoastră veți lucra împreună pentru a crea un plan de management personalizat pe baza Starea și nevoile tale unice. Planul dvs. poate include:

  • Coaching pentru un stil de viață sănătos: dacă diverticuloza dvs. nu implică complicații, probabil îl puteți gestiona consumând o dietă cu conținut ridicat de fibre, exerciții fizice în mod regulat, evitând tutunul și pierzând greutate, dacă este nevoie.
  • Medicamente: Dacă ați dezvoltat diverticulita ca urmare a diverticulozei dvs., probabil că veți avea nevoie de antibiotice.
  • Colonoscopie: în unele cazuri, această procedură ne permite să tratăm complicații.
  • Radiologie intervențională: Dacă planul dvs. nu face suficient pentru a controla sângerarea cauzată de diverticuloza dvs., radiologii noștri intervenționale vă pot ajuta.
  • Chirurgie: Dacă boala diverticulară este gravă sau continuă să se întoarcă după tratament, operația poate fi cea mai bună opțiune.

  Întrebări și răspunsuri frecvente (întrebări frecvente) despre diverticuloza

  Dacă ați primit un diagnostic de diverticuloză sau cercetați cauzele potențiale ale simptomelor dvs., înțelegem Că este posibil să aveți multe întrebări. Aflați de la unele dintre întrebările pe care le primim adesea de la pacienți ca tine, precum și răspunsurile noastre.

  Diverticulita este sursa durerii mele?

  Î: În urmă cu aproximativ două săptămâni, m -am trezit în miez de noapte cu dureri severe în partea stângă și nu vreau să -l deranjez pe medicul meu în miez de noapte, am așteptat până dimineața și apoi l-am sunat. Am fost trimis la ER și au diagnosticat diverticuloza și am fost pus pe un antibiotic timp de 10 zile. Am terminat asta în urmă cu aproximativ trei zile, iar acum mă simt mai bine, dar sunt puțin greață și, de fiecare dată când merg la baie și am un scaun, cred că pot sângera din rect. Nu sunt sigur de unde vine sângele. Orice sugestii? R: Durerea pe care ați experimentat -o ar fi putut fi legată de boala diverticulară (complicații sau diverticulită), dar nu există dovezi obiective care să spună asta cu siguranță. Diverticuloza (prezența pungilor în exteriorul colonului) poate provoca constipație, diaree sau sângerare rectală, iar diverticulita (inflamația https://harmoniqhealth.com/ro/rhino-gold-gel/ pungilor) provoacă de obicei dureri abdominale din stânga, febră și un număr crescut de globule albe. După ce sunteți complet recuperat după antibiotice, puteți beneficia de o colonoscopie pentru a căuta o cauză de sângerare gastrointestinală inferioară și pentru a documenta prezența diverticulului. În timpul unui episod acut de diverticulită, o scanare CT a abdomenului și pelvisului este cel mai bun test pentru a căuta modificări inflamatorii sau un abces, colectare de lichide sau tract sinusal. Multă baftă.

  Care sunt efectele semințelor și nucilor asupra diverticulozei?

  Î: Există vreo nouă cercetare asupra efectelor semințelor și nucilor în dieta unei persoane cu diverticuloză? Unele cercetări anterioare au arătat că persoanele cu diverticuloză pot mânca nuci și semințe și că sfatul trecut pentru a le evita este fals. R: Diverticula colonului poate deveni blocată de conținutul fecal care duce la inflamație focală (diverticulită). S -a propus că consumul de nuci și semințe poate crește posibilitatea de a bloca deschiderile Diverticulei. De fapt, riscul crescut de diverticulită rezultată din semințe este mic. Încurajăm acum persoanele cu diverticuloză să crească cantitatea de fibre din dieta lor.

  Cum pot aborda potențialele simptome de diverticuloză?

  Q: Tocmai am împlinit 35 de ani și, după o întreagă viață de combatere a constipației cronice, am fost diagnosticat cu diverticuloză. Din puținul pe care îl cunosc despre boală, am înțeles că nu există leac. Ultimele patru luni au fost un iad viu pentru mine. Nu pot mânca alimente solide; Pântecele meu este umflat continuu. Nu pot avea o mișcare a intestinului fără să folosesc un laxativ major, dar utilizarea unui laxativ este o sabie cu două tăișuri, deoarece provoacă o bună până la trei zile de gaz sever și balonare. Colonul meu este continuu în spasm, iar întreaga mea cavitate abdominală se simte ca și cum se târâie cu furnici. Astăzi, am avut o colonoscopie care a confirmat diagnosticul de diverticuloză. Singurul lucru care mi s -a spus este să iau fibre. Nu am nicio speranță. Mâncă o dietă cu conținut ridicat de fibre de ani buni cu suplimente. Exerciți zilnic cu un antrenor personal. Ce altceva ar trebui să fac pentru a combate aceste simptome? R: Există mai multe aspecte ale poveștii tale care sunt unice. Frecvența diverticulozei crește odată cu vârsta. Ești relativ tânăr pentru a avea această problemă. De asemenea, severitatea simptomelor dvs. este mai marcată decât cea experimentată de mulți alți pacienți. Tratamentul dvs. ar trebui să se concentreze asupra funcției intestinale. Pentru a vă trata constipația, vă sugerăm să încercați un laxativ natural (de exemplu, fibre). Chiar dacă mănânci o dietă bogată în fibre, adăugarea unui agent precum Metamucil îmbunătățește adesea simptomele. Puteți adăuga, de asemenea, lactuloză, miralax sau un alt tip de laxativ la metamucil. Uneori, agenții mai puternici au crampe asociate cu laxative. Dacă puteți evita această durere, ați fi mai bine. Există unii chirurgi care vor oferi o operațiune de colectomie subtotală pentru a elimina o mare parte din diverticule și, prin urmare, pentru a îmbunătăți simptomele. Dacă nu ați documentat episoade de diverticulită, ar trebui să evitați opțiunea chirurgicală.

  condiții de călcâie și tratamente

  Descoperiți cauze comune ale durerii de călcâie și tratamente care vă pot ajuta Mobilitatea și calitatea vieții. Uneori, durerea de călcâie este cauzată de vătămare – mai des, este rezultatul utilizării excesive.

  Medicii noștri de picior îți vor examina îndeaproape picioarele pentru a -ți diagnostica starea. Apoi, vom discuta împreună simptomele și opțiunile de tratament. Oferim opțiuni de tratament non-chirurgicale și chirurgicale, în funcție de starea dvs.

  • Ahile Tendinita: Aceasta este inflamația tendonului Ahile, cel mai mare tendon din organism. Conectează osul călcâiului de mușchii viței și te ajută să mergi, să alergi și să sari. Tendinita lui Ahile se dezvoltă adesea din cauza utilizării excesive sau a degenerarii (uzurii) a tendonului în timp. Această afecțiune poate fi dureroasă și poate limita sever capacitatea de a merge și de a alerga.
  • Bursită: Cu toții avem mici sacuri umplute cu lichide numite bursae în articulațiile noastre care acționează ca amortizare pentru frecare și impact. Când bursale se inflamează, afecțiunea se numește bursită. Simptomele pot include durerea, rigiditatea și umflarea călcâiului și spatele gleznei.
  • Deformitatea lui Haglund: Aceasta este o umflătură sau o mărire pe spatele osului călcâiului. Tendonul lui Ahile trece peste umflătură, ceea ce poate provoca dureri sau degenerare a tendonului. Simptomele pot include roșeață, inflamație și dureri severe în spatele gleznei.
  • Fasciită plantară: Aceasta este inflamația fascia plantară, banda groasă de țesut care leagă călcâiul de degetele de la picioare și susține Arcul piciorului tău. Această afecțiune poate provoca dureri severe care interferează cu mersul și alergarea.
  • Sindromul tunelului tarsal: tunelul tarsal este canalul format între bump -ul din interiorul gleznei (malleolul medial) și ligamentele care se întind peste picior (flexorul retinaculum).