Pune chiftele într-un singur strat pe o tavă de copt.

Pune chiftele într-un singur strat pe o tavă de copt.

Este important să știți că majoritatea studiourilor aplică cu strictețe o politică de anulare de 24 de ore, așa că, dacă faceți o rezervare și plătiți pentru un curs de miercuri într-o zi de luni, dar vă blocați să lucrați până târziu, sunteți blocat și să plătiți pentru un curs pe care nu îl puteți a se prezenta, frecventa.Spațiul poate fi limitat. Dacă îți place un anumit instructor de yoga, sunt șanse ca și alții să o facă. Aceasta înseamnă că clasa pe care o plătiți cu un preț premium va fi extrem de aglomerată, ceea ce poate scădea din experiență.

Atât cluburile de sănătate, cât și studiourile oferă opțiuni fantastice pentru a fi în formă și a face mișcare. Doar tu poți decide care dintre aceste opțiuni va satisface nevoile tale. De exemplu, dacă vă bucurați de o varietate de instructori și spații, atunci mergeți pe calea studioului. Pe măsură ce începeți procesul de cumpărături, fiți sincer cu privire la ceea ce vă puteți permite și ce doriți să primiți pentru banii dvs. 

Căutați o modalitate de a vă insufla rutina de fitness cu energie și emoție nouă? Indiferent dacă ești un atlet experimentat sau doar ai început activitatea fizică, antrenamentul în circuit este o modalitate excelentă de a-ți provoca corpul într-o varietate de moduri, sporind în același timp factorul de distracție.

Ce este antrenamentul în circuit?

Un antrenament tipic de antrenament în circuit include aproximativ 8-10 stații de exerciții. După finalizarea unei stații, în loc să te odihnești, treci rapid la următoarea stație. Un circuit de forță musculară și anduranță alternează grupurile musculare, cum ar fi partea superioară a corpului, partea inferioară a corpului și nucleul, așa că este nevoie de puțină sau deloc odihnă între stații. Acest articol se concentrează pe o altă formă de antrenament în circuit: aerobic + forță. Acest tip de circuit alternează 1-2 seturi de exerciții de rezistență (greutate corporală, greutăți libere, gantere, kettlebells, benzi etc.), cu perioade scurte de exerciții cardiovasculare (jogging în loc, ciclism staționar, canotaj etc.) de durată. oriunde de la 30 de secunde la 3 minute. În funcție de obiectivele dvs. și de numărul de stații de circuit, puteți finaliza 1 sau mai multe circuite într-o sesiune de 30-60 de minute.

Avantajele antrenamentului în circuit

Plictiseala și constrângerile de timp sunt motive frecvent invocate pentru a renunța la o rutină de fitness. Suna familiar? Antrenamentul în circuit oferă o soluție practică pentru ambele. Este o modalitate creativă și flexibilă de a menține exercițiul interesant și de a economisi timp, stimulând în același timp fitnessul cardiovascular și muscular. Veți arde și o cantitate decentă de calorii – într-o sesiune de antrenament în circuit de 1 oră, o persoană de 150 de kilograme arde aproximativ 308 de calorii la o intensitate moderată; și 573 de calorii la o intensitate viguroasă. Deoarece exercițiile pot fi efectuate în orice secvență, puteți crea un număr nesfârșit de combinații și puteți proiecta fiecare antrenament pentru a se potrivi cu starea dvs. de spirit sau cu obiectivul specific de antrenament. Participarea la o clasă de antrenament în circuit de grup este o modalitate excelentă de a descoperi noi exerciții pe care poate nu le-ați încercat singur.

Acasa

Configurați stații de forță și cardio în interior sau în aer liber. Cardio-ul ar putea include urcarea și coborârea scărilor, marșul sau joggingul pe loc, alergarea în sus și în jos pe alee, folosirea echipamentului de exerciții la domiciliu și săritul coarda. Pentru stațiile de forță, faceți flotări, scânduri și fandari, folosind propria greutate corporală. De asemenea, puteți folosi gantere, benzi și Kettlebell. Pentru mai multe idei, căutați un DVD de fitness care conține antrenamente de antrenament în circuit.

La Sala

Verificați pentru a vedea dacă sala dvs. oferă cursuri de antrenament în circuit. Va trebui să vă deplasați rapid de la o stație la alta, așa că este greu să o faceți pe cont propriu în timpul orelor obișnuite de gimnastică, când alții folosesc echipament. Dacă lucrați cu un antrenor personal certificat, cereți ajutor pentru a construi un antrenament de circuit personalizat folosind o varietate de echipamente.

In parc

Traseul de fitness sau parcursul sunt caracteristici populare în multe parcuri din Statele Unite și din întreaga lume. Aceasta poate fi considerată o formă de antrenament aerobic + circuit de forță. Parcursul este format din trasee de mers cu stații de exerciții situate de-a lungul drumului. Dar chiar dacă parcul dvs. local nu are o configurație de circuit, vă puteți crea propriul circuit aerobic + forță, alternând mersul vioi, mersul cu bicicleta sau alergarea pe o potecă cu flotări, scufundări și genuflexiuni, încorporând lucruri găsite în natura, cum ar fi un copac, un bolovan sau chiar o bancă în parc.

Dați căldura

Dacă faci antrenament în circuit de ceva timp și ești gata să faci mai multă forță, încearcă aceste idei:

• Scurtați intervalele de timp. Dacă în prezent faceți intervale cardio de 2 minute, scurtați-le cu 30 de secunde. Acest lucru vă va face să vă deplasați mai repede prin circuit, permițându-vă să finalizați mai multe stații în același timp.

• Creșteți-vă intensitatea. Dacă seturile dvs. de forță sunt prea ușoare, creșteți rezistența sau alegeți un alt exercițiu care lucrează cu aceeași grupă musculară. Creșteți intervalele cardio, accelerând sau adăugând un alt exercițiu cardio.

• Faceți un circuit înapoi. Dacă vă finalizați întotdeauna circuitul în aceeași direcție, începeți de la capătul opus pentru a vă provoca corpul și creierul într-un mod nou.

Resurse aditionale

WebMDUSC Spitalul de Cancer Norris

Nu fi confuz dacă următoarea invitație la petrecerea burlacilor vă cere să purtați ținute de antrenament. Nu, viitoarea mireasă nu încearcă să-ți pună în evidență ținuta. Ea vrea să petreacă cu tine la un studio de yoga, cursuri de bare, studio de ciclism staționar sau chiar la o cursă rutieră de 10 km.

The New York Times relatează că mai multe viitoare mirese fac schimb de activități tradiționale de petrecere a burlacilor, cum ar fi consumul de alcool și dansul la un bar pentru un lichid de hidratare și un antrenament. Unele rămășițe ale unei petreceri convenționale a burlacilor – accesorii roz și un voal – pot fi încă prezente la aceste evenimente axate pe fitness. De asemenea, lista de redare pentru antrenament poate include muzică pe tema nunții.

Potrivit articolului, această nouă tendință „reflectă prioritățile în schimbare în rândul unei noi generații de mirese”.

Este deja destul de greu să încadrezi un antrenament într-un program încărcat, așa că viitoarele mirese, care sunt ocupate să-și planifice nunțile și se concentrează pe a se pregăti pentru ziua cea mare, văd inclusiv fitness-ul drept „productiv”.

S-ar putea să fie inclus și alcool după antrenament, dar asta depinde de mireasă. Cel puțin nu se va simți vinovată când bea la acel toast.

Ce parere aveti de acest trend? Ai găzdui sau ai participa la o petrecere a burlacilor pe bază de antrenament?

[prin NYT]

A avea brațe puternice și bine definite este o aspirație de fitness a multora dintre noi, bărbați și femei deopotrivă. Pentru a viza în mod eficient tricepsul – mușchii din spatele brațelor – mulți oameni se trezesc rupți între două mișcări comune: scăderi cu greutatea corporală pe bancă și recul de triceps cu gantere. Pentru a obține o perspectivă asupra ambelor exerciții și pentru a evalua beneficiile și riscurile potențiale ale fiecărei mișcări, patru antrenori personali de top vă împărtășesc ceea ce ar trebui să luați în considerare înainte de a alege exercițiile.

Dips-uri pentru greutatea corporală

Un exercițiu fără echipament care poate fi făcut aproape oricând, oriunde – de la marginea canapelei din camera de zi până la banca de la sala de sport – scufundările cu greutatea corporală oferă multe beneficii. Un studiu de cercetare ACE a descoperit că acest exercițiu este una dintre cele mai eficiente mișcări pentru a provoca un nivel ridicat de activitate musculară în triceps, dar acesta nu este singurul mușchi pe care îl provoacă. Don Bahneman, M.S., C.P.T., C.S.C.S., R.K.C., director general la VIDA Fitness Renaissance din Washington, D.C., explică că această mișcare cu lanț închis oferă, de asemenea, stimul multor mușchi sinergici, inclusiv pectoralul mare, trapezul și sertul anterior.

Cu toate acestea, acest exercițiu funcțional, care imită mișcările de împingere pe care le facem în viața de zi cu zi, cum ar fi să ne ridicăm de pe scaun, vine cu unele considerații, spune Chris McGrath, M.S., consultant senior de fitness ACE și fondator al Movement First în NYC. „Poziția mâinilor și mișcarea în brațe face ca scăderea în bancă să fie un exercițiu pentru umăr și triceps; Din păcate, poziția umărului, în special cu mâinile sprijinite în spate, poate pune o mare presiune asupra umărului anterior, cea mai vulnerabilă și cel mai adesea rănită parte a umărului.”  

Mișcarea în sine crește forțele de forfecare în articulația umărului și poate adăuga potențialul de impact al terminațiilor nervoase. Deoarece necesită atât flexibilitatea umărului, cât și stabilitatea în regiunea scapulotoracică pentru a fi efectuate în siguranță și eficient, McGrath adaugă că cei cu antecedente de probleme ale umerilor, precum și cei cu o flexibilitate slabă a umerilor, procedează cu prudență dacă iau în considerare adăugarea de scăderi în greutate corporală. la rutina lor de antrenament. Alocarea timpului pentru a învăța mai întâi tehnicile de stabilizare a umerilor poate oferi fundația necesară pentru a executa această mișcare cu o formă adecvată.

Recul triceps cu gantere

Un exercițiu desfășurat în mod obișnuit care s-a clasat, de asemenea, drept una dintre primele trei mișcări cele mai eficiente, pe baza constatărilor studiului, kickbackurile tricepsului necesită pur și simplu o pereche de gantere. Este, de asemenea, un exercițiu oarecum mai puțin provocator în ceea ce privește stabilizarea umărului și a miezului, ceea ce îl face o alegere bună pentru a învăța cum să țintiți tricepsul, spune Sabrena Merrill, MS, om de știință în exerciții și purtător de cuvânt al ACE, cu sediul în Kansas City, Missouri. În cazul scufundărilor, forma bună este imperativă pentru a culege beneficiile pe care le oferă acest exercițiu unic pentru articulații, iar poziționarea corpului necesară pentru această mișcare se poate dovedi provocatoare pentru unii. „Mulți oameni au o gamă limitată de mișcare a umărului, mai ales dacă lucrează la un computer, așa că ținerea umerilor la sfârșitul intervalului de extensie, așa cum este necesar pentru recul poate prezenta o problemă”, explică Merrill. McGrath adaugă că mulți dintre cei care fac sport nu reușesc să-și ridice brațul suficient de sus în timpul acestei mișcări (brațul superior ar trebui să fie paralel cu podeaua) și mulți au tendința de a rotunji spatele chiar dacă coloana vertebrală ar trebui să rămână extinsă. „Pentru recul îndoiți, exersați balamaua șoldului pentru a asigura dialine prospect o postură bună. Dacă descoperi că te străduiești să ajungi într-o poziție bună, este posibil să nu fii pregătit pentru acest exercițiu”, sugerează McGrath.

Lucruri de reținut

În general, spune Merrill, ambele exerciții oferă o mulțime de beneficii celor care au umerii sănătoși, fără durere, cu mobilitate bună. Dacă sunteți curios cum este flexibilitatea umerilor dvs., încercați acest test simplu de la expertul în fitness Keli Roberts, antrenor personal certificat de ACE și proprietarul Keli’s Real Fitness. Stai în fața unei oglinzi cu fața în față și ține-ți brațele în lateral. Întindeți un braț deasupra capului și apoi îndoiți cotul, ducând mâna în spatele omoplaților. Cu celălalt braț, duceți mâna opusă pe spate, spre omoplați. Dacă mâinile sunt poziționate la mai mult de o distanță între mâini, Roberts recomandă să se reconsidere ambele mișcări. Alte exerciții pentru partea superioară a corpului care pot fi explorate includ extensia tricepsului deasupra capului, spune Merrill, deoarece permite vizarea tuturor celor trei capete ale mușchiului triceps. „Exercițiile deasupra capului plasează capul lung al tricepsului într-o poziție mai avantajoasă din punct de vedere mecanic; cu toate acestea, aceste exerciții necesită, de asemenea, un umăr sănătos și mobil.”

Dacă alegeți să transpirați în sală, Bahneman sugerează să luați în considerare extensiile de triceps cu cablu și extensiile de triceps culcat – cunoscute în mod obișnuit sub denumirea de zdrobitoare de cranii – deoarece aceste mișcări pot permite protecție împotriva factorului de impuls al unei căderi sau recul greutății corporale efectuate necorespunzător. De asemenea, rețineți că orice tip de exercițiu de împingere, cum ar fi flotări și bench press, va lucra tricepsul. „Punerea mai multă accent pe mișcările de împingere nu numai că vă permite să vă folosiți tricepsul, dar, de asemenea, va afecta pozitiv mai multe grupuri musculare, va arde mai multe calorii și va duce la o forță și o dezvoltare funcțională generală mai bună”, spune McGrath, care recomandă să adăugați câțiva tricepși. exerciții specifice spre sfârșitul sesiunii de transpirație pentru a vă completa antrenamentul.

Pe măsură ce vremea începe să se răcească, piețele sunt pline de o varietate de dovlecei de iarnă. Deși fac un decor frumos pentru masa noastră de sărbători, dovleceii sunt, de asemenea, o legumă grozavă pentru a o prezenta copiilor tăi (deși, din punct de vedere tehnic, toți dovleceii sunt cu adevărat considerați fructe). vitamina C și fibre. Dovleceii au o aromă dulce naturală, care este și mai pronunțată atunci când este gătită.

Carnea unui dovleac poate fi folosită într-o varietate de rețete, inclusiv cele două rețete prietenoase pentru copii de mai jos. Gătitul cu dovleac poate fi, totuși, puțin intimidant, din cauza coajei sale dure. Iată o modalitate foarte simplă de a găti dovleceii: preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tăiați dovleacul în jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Puneți carnea de dovleac cu pulpa în jos pe o tavă de copt. Adăugați un strat subțire de apă pe fundul tăvii și coaceți la cuptor pentru 35 până la 40 de minute, până când pulpa de dovleac este moale. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca. Odată răcită, pulpa se îndepărtează ușor de pe piele cu o lingură.

Chiftele de dovlecei de curcan

Dovleceii fac aceste chiftele ușor dulci, fragede și umede. Veți vedea că unul dintre ingrediente este tulpina de broccoli rasă – aceasta este o modalitate excelentă de a folosi tulpinile când ați terminat de folosit coroanele. Copiii tăi nici măcar nu vor ști că este acolo. De asemenea, poate fi înlocuit cu orice altă legume rasă pe care o aveți la îndemână – dovleceii sau morcovii, de exemplu, ar fi un plus grozav.

Deși sunt gustoase singure, aceste chiftele sunt o pânză goală și pot fi încorporate în multe mese. Încercați aceste variante:

Cu sos marinara și paste integrale (adăugați rozmarin sau oregano)Pe pâine integrală cu sos de merișoare ca sandviș cu „rămășițe de vacanță” (adăugați salvie sau cimbru)Peste orez brun cu sos teriyaki (adăugați ghimbir și usturoi)

Ingrediente

1 kg de curcan măcinat 1 cană piure de dovleac 1/2 cană tulpini de broccoli ras (asigurați-vă că strângeți apa după răzătoare) 1/4 cană fulgi de ovăz 1/2 ceapă mică, tăiată cubulețe mici 1 linguriță sare 1 linguriță piper 1 lingură proaspăt ierburi 1 lingură ulei de măsline

Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron de mărime medie, amestecați toate ingredientele împreună (cu excepția uleiului de măsline) până se combină bine. Rulați aproximativ 1 lingură de amestec de carne într-o chifteluță. Repetați cu amestecul rămas. Pune chiftele într-un singur strat pe o tavă de copt. Stropiți cu ulei de măsline și coaceți la cuptor pentru 25 de minute.

Briose cu dovlecei condimentate

Aceste brioșe super umede și ușor îndulcite sunt grozave pentru un mic dejun rapid pe fugă.

Ingrediente

1 cană piure de dovleac 1 banană mică, foarte coaptă, piure 1/4 cană sos de mere 2 linguri ulei de canola 2 ouă 1/2 cană zară sau lapte 2 căni făină albă integrală 2 linguri făină din semințe de in măcinate 1/2 cană zahăr brun 1 /2 linguriță bicarbonat de sodiu 1 1/2 linguriță praf de copt 1 linguriță sare 1 lingură scorțișoară 1 linguriță ghimbir măcinat 1/2 linguriță nucșoară măcinată

Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mediu, amestecați împreună dovleceii, banana, sosul de mere, uleiul, ouăle, laptele și zahărul până se omogenizează bine. Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt din făină de in, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Adăugați amestecul umed în ingredientele uscate și amestecați până când se combină. Asigurați-vă că nu amestecați prea mult, deoarece aceasta va avea ca rezultat o brioșă mai densă.